copy paste semakin menjadi-2 . OMG =='

helooo :)



copy and paste memang semakin melampau yea sekarang .
kalau copy bende laen , ta pe lah jugakk 
ni copy post orang laenn .
sakai betoll .

OMG  . tatau lahh kan nak tulis ape .
kau kan dah besar , matang kan 
so tak kan setakat nak tulis dekat blog pon copyy orang bhaii .
malu dhoee .
kau yang cakap BM kau dapat A . so apehal nak copyy bagai ?


minahh yang bongok yea kawan-2 semua .
macam member die jugakk .
eww , geli siall aq dengann korang semua .
* tapi aq tak benci kau , aq benci member kau okayy :) *


kalau nak copy tuhh , jangan sampai orang tau yang kau copy lahh sayang :)
tak habis-2 












* kepada budak yang suruh aq tulis post nihh , sila bagi ape-2 yang berfaedah dekat aq yea :) *

finish already ;)

1 comment:

yaya_airafa said...

pdn muke bdk tu kn . . haha